ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ,  ΜΩΡΟ,  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,  ΠΑΙΔΙ 2+

10 λόγοι για να προσλάβετε νταντά – babysitter

Αν εργάζεστε και δεν ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών μαμάδων που έχουν τη βοήθεια της γιαγιάς, τότε ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσλάβετε μια νταντά – babysitter.

Μην ξεχάσετε! Ακολουθήστε τη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς!

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες λύσεις σχετικά με τη φροντίδα ενός παιδιού και είναι ίσως πιο οικονομικές. Ωστόσο υπάρχουν λόγοι που θα σας κάνουν να πιστέψετε πως τελικά αξίζει να πληρώσετε κάτι παραπάνω.

Μια αξιόπιστη και εκπαιδευμένη νταντά μπορεί να σας παρέχει τη φροντίδα που χρειάζεστε για το παιδί σας. Μετά από συνεννόηση μαζί της, ανάλογα με τις απόψεις σας για την ανατροφή του παιδιού, η νταντά θα σας βοηθήσει στην φροντίδα και απασχόλησή του.

Διαβάστε παρακάτω 10 λόγους για προσλάβετε νταντά για το παιδί σας.

1.Η νταντά θα έρχεται στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει πως το παιδί δεν θα χρειάζεται να ξεβολευτεί από την άνεση του χώρου του. Το μεσημέρι θα μπορεί να κοιμάται στο κρεββατάκι του, στο δωμάτιό του κι αυτό θα είναι σίγουρα κάτι που θα το κάνει να νιώθει άνετα.

2. Η νταντά θα μπορεί να φτιάχνει ένα πλάνο για το πρόγραμμα της ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού σας και την προσωπικότητά του. Όταν προσλαμβάνετε μια νταντά μπορείτε να οργανώσετε εσείς το πρόγραμμα του παιδιού και να έχετε την ευελιξία που χρειάζεστε. Εάν προσλάβετε μια εσωτερική (live-in) νταντά θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμα.

3. Το παιδί σας μπορεί να τρώει τα φαγητά που γνωρίζετε πως του αρέσουν ή που είναι εξοικειωμένο με αυτά. Μπορείτε να μαγειρεύετε η ίδια τα γεύματά του παιδιού ή να ζητήσετε από την νταντά σας να το κάνει.

4. Όταν έχετε περισσότερα παιδιά σίγουρα η νταντά είναι μια πιο οικονομική λύση από ότι θα ήταν να τα στείλετε όλα σε κάποιον ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

5. Εάν το παιδί σας είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, μια εκπαιδευμένη παιδαγωγός ειδικής αγωγής θα μπορεί να του προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεται.

6. Η λύση της νταντάς σίγουρα παρέχει την αποκλειστική προσοχή και φροντίδα στο παιδί σας, σε σχέση με άλλες λύσεις.

7. Το παιδί σας μπορεί να παίζει με τα δικά του παιχνίδια και η νταντά, στο τέλος του παιχνιδιού, μπορεί να το βοηθήσει να τα τακτοποιήσει μαθαίνοντάς του την υπευθυνότητα.

8. Εάν απλά επιθυμείτε κάποιος να προσέχει το παιδί σας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η νταντά μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση του summer camp.

9. Εάν το παιδί σας πηγαίνει ήδη στο σχολείο, η νταντά μπορεί να το βοηθήσει με τα μαθήματά του. Κάτι τέτοιο θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι μετά από τη δουλειά σας.

10. Εάν μόλις γεννήσατε ίσως χρειάζεστε τη βοήθεια μιας μαίας, μιας βοηθού μητρότητας η οποία μπορεί να σας στηρίξει, να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει με τη φροντίδα του βρέφους.

11. Εάν εργάζεστε μόνο μερικές ώρες την εβδομάδα ή δεν εργάζεστε αλλά θέλετε μερικές ώρες για τον εαυτό σας, μια part-time νταντά θα μπορούσε να είναι μια οικονομική λύση για εσάς.

Είτε χρειάζεστε προσωρινή babysitter είτε νταντά πλήρους – part-time απασχόλησης, εσωτερική, βοηθό μητρότητας, παιδαγωγό ειδικής αγωγής, το Holiday Nannies Greece μπορεί να σας συστήσει την κατάλληλη για εσάς και τις ανάγκες της οικογένειάς σας.

 

 

 

Μην ξεχάσετε! Ακολουθήστε τη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς!

Διαβάστε ακόμα:

Shares29

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *