Σ' ευχαριστώ γιαγιά - εκδόσεις άγκυρα βιβλίο
ΒΙΒΛΙΟ/ ΘΕΑΜΑ,  ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ,  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,  ΠΑΙΔΙ 2+

Διαβάζουμε το βιβλίο “Σ’ ευχαριστώ, γιαγιά!” – εκδόσεις Άγκυρα

Αυτές τις μέρες διαβάζουμε μια ιστορία που διδάσκει τα παιδιά, διαβάζουμε το βιβλίο “Σ’ ευχαριστώ, γιαγιά!” των εκδόσεων Άγκυρα. Ένα βιβλίο που μιλάει για το χρόνο που περνάνε τα παιδιά με τη γιαγιά τους και για όλα αυτά που μαθαίνουν από εκείνη.

Η μικρή Βαλέρια, που μένει με τη γιαγιά της όταν η μαμά δουλεύει, παίζει στον κήπο. Εκεί, ανάμεσα στα λουλούδια και τις πεταλούδες η γιαγιά της λύνει όλες τις απορίες και ταυτόχρονα της μαθαίνει χρήσιμα πράγματα.

Η Βαλέρια σκέφτεται τη μαμά της όταν η γιαγιά της μιλάει για την πραγματική αγάπη. Σε αυτό το παραμύθι, το παιδί μαθαίνει σημαντικές αξίες μέσα από τις όμορφες ιστορίες της γιαγιάς της και συνειδητοποιεί την έννοια της αγάπης στην οικογένεια.

Μπορεί τα δικά μου παιδιά να μεγαλώνουν μαζί μου, όμως περνούν και χρόνο με τη γιαγιά τους και είναι σημαντικό να αναγνωρίσουν την αγάπη της λίγο παραπάνω, με τη βοήθεια ενός παραμυθιού τόσο όμορφα γραμμένου. Η αγάπη της γιαγιάς είναι μαγική, ανεξάντλητη και άνευ όρων και αυτό φαίνεται παντού σε αυτό το βιβλίο. Τα μηνύματα περνούν τόσο μέσα από την ξεχωριστή εικονογράφηση όσο και μέσα από απλά λόγια. Μετά από αυτό το παραμύθι όλοι (μικροί και μεγάλοι) θα πούμε “Σ’ ευχαριστώ, γιαγιά!”.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ από τις εκδόσεις Άγκυρα.

 

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *