ΒΙΒΛΙΟ/ ΘΕΑΜΑ,  ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ,  ΠΑΙΔΙ 2+

Δύο βιβλία για ένα δημιουργικό ταξίδι!

Δύο βιβλία που θα σου δείξουν τον τρόπο να αναπτύξεις και να ξεδιπλώσεις τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Όταν έφτασαν στα χέρια μας αυτά τα βιβλία, τα παιδιά μου δεν κρατιόντουσαν. Ήθελαν να ανακαλύψουν πώς κι εκείνα θα μπορούσαν να ξεδιπλώσουν την φαντασία και την καλλιτεχνική τους φύση.

Μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς!

Ξεκίνα με μια τελεία – από 5 ετών

Αν μπορείς να κάνεις μια τελεία, τότε είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα δημιουργικό ταξίδι!

Χαλάρωσε και άφησε ελεύθερη την φαντασία σου.. Ξεκίνα με μια τελεία. Συνέχισε με παραλλαγές της τελείας σου. Κάνε κι άλλες, μικρότερες, μεγαλύτερες, χρωματιστές.. Αυτό το σημειωματάριο θα σε βοηθήσει να ξεδιπλώσεις την καλλιτεχνική σου φύση και να ανακαλύψεις πόσα μπορείς να καταφέρεις!

Ο μικρός μου γιος, σχεδόν 5 ετών, ξεκίνησε με μια τελεία. Άραγε θα μπορέσει να μεταμορφώσει την τελεία του σε ένα έργο τέχνης; Η φαντασία του θα τον οδηγήσει σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι!

Αυτό το βιβλίο μας δίνει τη δυνατότητα περάσουμε όμορφα μαζί. Του διαβάζω τις οδηγίες κι εκείνος δημιουργεί.. Αυτό το ταξίδι τον συναρπάζει! Και μαζί με αυτόν ενθουσιάζομαι κι εγώ. Βλέπω πως εκτός από την φαντασία του τον βοηθά να αναπτύξει και το λεξιλόγιό του. Να μάθει όμορφα επίθετα με τα οποία θα “ντύνει” μεγαλώνοντας τα λόγια του. Ανακαλύπτω πως μέσα από αυτό το σημειωματάριο, ξεκινώντας με μια τελεία μπορεί να μάθει τόσα πολλά! Θα ήθελα να είχα ένα και για μένα!

Μπορείς να το βρεις εδώ.

Ξεκίνα με μια λέξη – από 7 ετών

Τι σκέφτεσαι; Τι νιώθεις; Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να αποτυπώσεις όλες σου τις σκέψεις και τα συναισθήματα στο χαρτί, καλώντας σε να βρεις τις πιο σωστές λέξεις για να εκφραστείς!

Ο μεγάλος μου γιος, σχεδόν 7 ετών, από την πρώτη μέρα “χάθηκε” μέσα στο βιβλίο του. Η φαντασία του αναπτύσσεται σε κάθε σελίδα, η δημιουργικότητά του ξετυλίγεται και με κάνει τόσο περήφανη!

Είτε είσαι μικρός, είτε μεγάλος, αυτό το σημειωματάριο θα σε συναρπάσει! Μήπως θέλεις να γίνεις συγγραφέας; Μήπως θέλεις να αφεθείς και να “γεννήσεις” νέες ιδέες και ιστορίες; Η περιπέτεια ξεκινάει με μια λέξη κι αυτό το βιβλίο θα σε καθοδηγήσει.

Μπορείς να το βρεις εδώ.

Στη στήλη ΒΙΒΛΙΟ/ΘΕΑΜΑ του Marvelous Moms μπορείτε να δείτε περισσότερες προτάσεις.

 

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς! 

Shares14

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *