ΣΧΕΤΙΚΑ

Είμαι η Έφη, σύζυγος και stay-at-home μαμά 3 παιδιών. Μαμά με πολλές ανησυχίες! Μένω στην Αθήνα κι έχω δύο αγοράκια 9 και 6,5 ετών και μία μικρή 4 ετών.

 

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου μου μπήκε στο μυαλό μια ιδέα…. Λες να φτιάξω ένα μπλογκ; Έχω κάτι να πω, κάτι να μοιραστώ. Να μοιραστώ με όλες εκείνες τις μαμάδες που έχουν τα παιδιά τους, που είναι νοικοκυρές, που είναι σύζυγοι, που, που, που… Σε όλες εκείνες τις ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ μαμάδες που μπορούν και θέλουν και τελικά τα καταφέρνουν όλα! Εξού και το Marvelous Moms.

 

Με έπιασε λοιπόν αυτή η ανάγκη, στον λιγοστό χρόνο που έχω να ασχοληθώ με κάτι ωραίο, με κάτι δημιουργικό. Να μοιραστώ τις απόψεις μου για τη μητρότητα, για την ανατροφή των παιδιών, για την οικογένεια.

 

Καλώς ήρθατε στο μπλογκ μου λοιπόν!!

 

Σχετικά με το Marvelous Moms

 

Το Marvelous Moms έχει 3 με 4 χιλιάδες αναγνώστες μηνιαίως και μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με πάνω από 15 διαφορετικά brands και επιχειρήσεις.

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε και guest άρθρα από άλλους bloggers, από ειδικούς σε διάφορα θέματα και από επιστήμονες που εκφράζουν εμπεριστατωμένες απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν το παιδί και τη μαμά.

 

Όλοι έχουν λόγο στο Marvelous Moms εφόσον έχουν κάτι να μοιραστούν ή κάποιες γνώσεις που θα ήθελαν να μεταδώσουν στους αναγνώστες του blog.

 

Δείτε εδώ πώς μπορείτε κι εσείς να γράψετε για το Marvelous Moms.

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Marvelous Moms αλλά και για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς μπορείτε να στείλετε email στο marlvelousmomsgr@gmail.com και να εγγραφείτε στο newsletter του blog.

 

Ακολουθείστε το Marvelous Moms στο Instagram και στη σελίδα μας στο Facebook.