μεταιχμιο βιβλίο
ΒΙΒΛΙΟ/ ΘΕΑΜΑ

Διαβάζουμε τη σειρά βιβλίων “ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ” των εκδ. Μεταίχμιο

Από πολύ νωρίς έχουμε ξεκινήσει να διαβάζουμε βιβλία. Το διάβασμα είναι κάτι που αγαπάει όλη η οικογένεια.  Γιατί, όπως λέω στα παιδιά μου, τα βιβλία είναι ο θησαυρός μας! Αυτές τις μέρες οι μικροί μου εξερευνητές ανακαλύπτουν τη σειρά βιβλίων “Μικροί εξερευνητές” των εκδόσεων Μεταίχμιο. 

Ένα υπέροχο βιβλίο για να ανακαλύψουν τα παιδιά όλους τους τρόπους με τους οποίους ταξιδεύουμε. Ανοίγουμε τα παραθυράκια και μπορούμε να δούμε τι υπάρχει μέσα σε κάθε μεταφορικό μέσο ή ποιος κινείται μέσα σε αυτό. Με το που ανοίγουμε το βιβλίο η χαρά αλλά και η αγωνία είναι μεγάλη! Οι ερωτήσεις έρχονται η μία μετά την άλλη και ανυπομονούν να ανοίξουν όλα τα παραθυράκια να δουν τι κρύβεται από πίσω! Ένα βιβλίο που σίγουρα θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά, θα μάθουν πολλά για όλα τα μεταφορικά μέσα, στη γη, στον ουρανό, στη θάλασσα.  

Οι μικροί μου εξερευνητές τώρα ανακαλύπτουν υπέροχα πράγματα για το ανθρώπινο σώμα, όπως τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μας ή τι παθαίνει το σώμα μας όταν αρρωσταίνουμε. Πολύ ενδιαφέρον, αφού πρέπει να ανοίξουν όλα τα κλειστά παραθυράκια και να το ανακαλύψουν μόνοι τους! Ετοιμαστείτε να σας κατακλύσουν με ερωτήσεις και σε αυτό το βιβλίο.. Ο μικρός μου (σχεδόν τριών) όταν άνοιξε το παραθυράκι στο κεφάλι και εμφανίστηκε από μέσα το μυαλό, με ρώτησε “μαμά, γιατί το δικό μου κεφάλι δεν ανοίγει”; Ο μεγάλος (5,5 ετών) από την άλλη με ρώτησε πώς λειτουργεί το μυαλό μας. Ε λοιπόν, αυτό το βιβλίο θα λύσει όλες τις απορίες και μάλιστα με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, έτσι ώστε να αποτυπωθούν καλά στο μυαλουδάκι τους!  

Κάντε LIKE στη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *