ΒΙΒΛΙΟ/ ΘΕΑΜΑ,  ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ,  ΠΑΙΔΙ 2+

Είδαμε την παράσταση “Παραμύθια για να σπάτε κέφι”

Η θεατρική ομάδα “Τόπι” συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη μεγάλη της επιτυχία “Παραμύθια για να σπάτε κέφι” του Τζιάνι Ροντάρι και διασκευάζει ιστορίες του μεγάλου αυτού δάσκαλου και λογοτέχνη, δίνοντας αφορμή στα παιδιά να δουν τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά.

7 ιστορίες του Ροντάρι ζωντανεύουν και γίνονται μια μοναδική παιδική παράσταση όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές αφού χωρίς την ενεργή συμμετοχή τους η παράσταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Έτσι λοιπόν κι εμείς, αφού είχαμε ήδη ακούσει τα καλύτερα λόγια για την παράσταση, Κυριακή πρωί πήγαμε θέατρο! Σε έναν όμορφο χώρο στο θέατρο studio Μαυρομιχάλη, είδαμε αυτή την διαδραστική και άκρως διασκεδαστική παράσταση. Τα παιδιά (αλλά και οι μεγάλοι) γελάσανε με την καρδιά τους, χορέψανε, παίξανε, διασκεδάσανε!

Μια ξεχωριστή παράσταση, που μέσα από τις ιστορίες που παρουσιάζει περνάει σημαντικά μηνύματα στα παιδιά για προβλήματα της εποχής, όπως για τον εθισμό στις οθόνες αλλά και τη δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Η θεατρική ομάδα Τόπι κατάφερε να μας κάνει να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε, μα και να ταξιδέψουμε και φυσικά να σπάσουμε κέφι!

Κάθε Κυριακή μέχρι το Πάσχα. Μην τη χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες www.paidikotheatrotopi.gr

 

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς! 

Διαβάστε ακόμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *