ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ,  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Super Διαγωνισμός από την SKAG στο Instagram

Και ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει τετράδια της εταιρείας SKAG! Η SKAG που όλοι έχουμε αγαπήσει έρχεται για μία ακόμη φορά να μας ενθουσιάσει με την νέα της σειρά. Και φυσικά κάνει δώρο σε μια τυχερή αναγνώστρια του Marvelous Moms από ένα τεμάχιο σε κάθε προϊόν της σειράς!

Η SKAG παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά  VINTAGE που εδώ και τρία χρόνια συναρπάζει το γυναικείο κοινό! Η σειρά αποτελείται από  Θεματικά τετράδια, Τετράδια Καρφίτσα, Λευκώματα, Σημειωματάρια, Ημερολόγια, Κλασέρ Γραφείου και Σχολικά Ντοσιέ. Τα λευκώματα της σειράς Vintage γίνονται ανάρπαστα μια και χρησιμοποιούνται για γάμους και βαφτίσεις καθώς και βιβλιοδετημένα τετράδια χρησιμοποιούνται για σχολικά λευκώματα.

Τα ακαδημαϊκά Ημερολόγια VINTAGE ξετρελαίνουν ειδικά τις εκπαιδευτικούς μια και αρχίζουν  Σεπτέμβριο 2019 και τελειώνουν  Αύγουστο 2020.

Το εσωτερικό χαρτί είναι 70γρ. προμηθευόμενο από οίκους πιστοποιημένους κατά FSC που διασφαλίζουν την βιωσιμότητα των δασών μια το χαρτί  παράγεται από ελεγχόμενα καλλιεργημένα δάση.

 www.skag.gr

Για να λάβετε κι εσείς μέρος σε αυτόν τον Σούπερ Διαγωνισμό ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

*Ο διαγωνισμός γίνεται στο Instagram

  1. Follow marvelousmoms_  και skag.gr
  2. Κάντε like και save τη φωτογραφία του διαγωνισμού
  3. Αφήστε σχόλιο κάνοντας tag 2 φίλους.

Όσοι κάνουν unfollow αποκλείονται από επόμενους διαγωνισμούς.

Καλή επιτυχία!

Όροι διαγωνισμού

Λήξη διαγωνισμού 6/10/2019 ώρα 22.00. Το όνομα της νικήτριας θα ανακοινωθεί στο Instagram. Εάν η νικήτρια δεν απαντήσει εντός δύο ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Το σετ της σειράς θα αποσταλλεί στη νικήτρια από την εταιρεία SKAG. Ο διαγωνισμός αφορά μόνο κατοίκους Ελλάδας.

 

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα Marvelous Moms στο Facebook για να ενημερώνεστε  για όλα τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς! 

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *